Houston Rockets Ezwin Sedang Diramalkan Oleh Buku Sukan Selamat Terbaik

Adakah Yao Ming akhirnya akan menjadi pemain hebat yang kami harapkan? Kontrak besar Juwan Howard dan kontrak besar Stromile Swift akan disokong oleh Stromile Swift. Adakah perdagangan Mike James-Raferalston merupakan tawaran yang bagus? Tracy McGrady boleh memimpin pasukan sendirian. Tidak tidak tidak…
Anda silap menganggap pasukan bimbingan Jeff Van Gundy lambat. Mereka tidak mempunyai PG permulaan atau penjaring terbanyak mereka. Houston berada di tempat ketiga dalam NBA dengan 86.8 mata setiap perlawanan, di belakang Orlando dan Portland. Houston menduduki tempat ke-28 dalam bantuan dalam NBA, walaupun dengan Alston. Van Gundy mengekalkan rentak yang stabil supaya tiada siapa yang mengambil lebih sedikit pukulan sebagai Rockets. Ini adalah pasukan tertua liga Ezwin.
Kecederaan adalah salah satu sebab untuk permulaan yang sukar ini. McGrady telah keluar daripada lapan daripada 18 perlawanan mereka, dan Houston telah kalah setiap satu. Rafer Alston mungkin bukan PG yang sesuai untuk memimpin pasukan ini tetapi mereka perlu bertahan sehingga Bob Sura kembali. Sura adalah pemangkin tenaga tahun lalu tetapi kini tidak dapat menjalani pembedahan lutut. Alston kadang-kadang cedera, jadi SG David Wesley telah menjadi PG permulaan. Juwan Howard, dan kontrak besarnya, sentiasa cedera.
Kita mungkin perlu menerima kemungkinan bahawa Yao Ming yang kita lihat mungkin tidak sebaik yang kita fikirkan. Dia boleh melakukan lay-up dari 10 kaki jauhnya di China. Dia perlu lebih agresif dalam NBA dan mendapatkan bola di gelanggang. Dia tidak seperti mana-mana Pusat yang pernah saya lihat. Dia hanya mempunyai purata 8.9 RPG setakat ini, yang menyedihkan untuk gergasi 7-6. Dia tidak sepatutnya didakwa oleh pemain. Sebaliknya, dia hanya perlu memukul bola sehingga ia hilang. Dia sebaliknya cuba melakukan perkara yang tidak sepatutnya dilakukan oleh setiap Pusat: cuba membuat tuduhan. Dia membenarkan pengawal menyerbunya, jadi dia dilanggar terlalu cepat.
Houston kini 6-4 dengan McGrady. Kini mereka perlu menebus 8 kekalahan. Keamatan dan ketepatan Luther Head dalam menembak adalah satu kejutan. Keadaan akan menjadi lebih baik apabila Alston Sura, Howard, McGrady dan McGrady semuanya sihat. Pasukan ini mungkin terlalu tua untuk bersaing dengan seluruh liga. Ini bukan masa untuk mendapatkan mata terbanyak dan mengambil pukulan paling sedikit dengan pemain sekolah menengah NBA. Yao adalah satu-satunya pemain yang belum mencapai tahap maksimum. Pasukan ini layak ke Pusingan Akhir jika dia boleh mendapat 22 dan 10. Houston Rockets bukanlah pasukan playoff pada masa ini.
Kami mengesyorkan agar anda mengambil Houston Rockets untuk menang di bawah jumlah kemenangan yang dijangkakan di , buku sukan yang paling selamat dan terjamin. Rasa yakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *