Larangan dalam poker Texas Hold’em

poker

Anda mungkin seorang pemain poker dan tahu permainan ini adalah mengenai kemenangan. Tetapi “di mana” anda bermain Texas Hold’em dan, yang paling penting, “bagaimana” boleh menjadi kunci untuk kerjaya bermain yang berjaya.

Texas Hold’em dimainkan dengan cara yang sama secara langsung dan dalam talian dan peraturan yang sama berlaku untuk pemain di kasino atau bilik kad biasa seperti untuk pemain poker dalam talian. Namun ada perbezaan antara keduanya dan ia terdiri dari jumlah wang yang dapat diperoleh semasa bermain. Walaupun bilik kad poker dalam talian sangat mirip dengan bilik langsung, mereka mempunyai sedikit perbezaan seperti:

– ada yang menunjukkan “game kill”

– ada yang mempunyai jackpot untuk tangan tinggi

– yang lain mempunyai jackpot rentak buruk

– “Rack Attack” adalah pilihan yang sangat menarik juga kerana cip mega888 ditolak ke dalam periuk dan sesiapa yang memenangi kad seterusnya akan memenangkan semua cip itu juga.

Oleh itu, anda perlu mengetahui rahsia poker di mana sahaja (secara langsung dan dalam talian) untuk mula mengisi poket anda dengan wang tunai.

Terdapat peratusan pemenang yang sangat kecil di poker (10-15%) dan jika anda terkejut, inilah sebabnya. Terdapat banyak perangkap dan kekurangan dalam pengetahuan rahsia poker dalam talian. Kekurangan perhatian, tumpuan, maklumat dan emosi seperti takut kehilangan atau keinginan untuk menang, ketegangan dan kegembiraan menyebabkan kelemahan ini.
Poker dalam talian yang baik sangat sukar untuk dimainkan kerana permainan bertahan lebih lama. Berikut adalah beberapa nasihat “jangan lakukan”:

1. Jangan turun bukit apabila anda dipukul beberapa kali! Anda harus tahu kapan berhenti bermain atau, jika anda memutuskan untuk meneruskan setelah beberapa kekalahan, angkat kepala dan fikirkan sebelum anda bertindak.
Beberapa pemain poker dalam talian lupa mengapa mereka bermain dan, kerana mereka kalah beberapa kali, mereka menganggap nasib mereka sudah habis.

2. Jangan hilang sabar! Ini hanyalah permainan poker dalam talian dan jika anda mula lupa bahawa anda suka bermain dan hanya memikirkan wang daripada Texas Hold’em bukan untuk anda.

3. Bermain dengan teruk beberapa kali dalam sebulan boleh menelan belanja lebih banyak daripada yang anda benar-benar menang, jadi cuba kurangkan kerugian anda! Sebilangan besar kemenangan anda boleh hilang kerana nasib buruk jangka pendek atau kerana hari-hari yang tidak relevan dalam hidup anda ketika anda tidak dapat mengawal emosi anda. Apabila anda mula kalah, berhenti bermain dan jangan putus asa untuk memenangi satu kad yang bagus dengan harga kehilangan sepuluh lagi.

4. Belajar poker yang baik dan cuba kurang menipu! Beberapa pemain poker sangat agresif dan bermain longgar, tetapi pemain poker yang baik dapat mengalahkan sesiapa. Mempelajari rahsia poker dalam talian mengenai Texas Hold’em akan memberikan kepastian kepada pemain daripada tipu muslihat atau gertak.

5. Jangan risau jika anda kekurangan dana! Sangat sedikit yang mempunyai bankroll yang baik. Semasa bermain Texas Hold’em kebanyakan pemain mempunyai pinjaman dan membayar hutang mereka berhutang dengan pemain lain dan mereka sebenarnya bermain dengan had poker dalam talian yang sangat tinggi.

6. Jangan mengabaikan gaya hidup, waktu tidur, penampilan atau keluarga anda kerana poker dalam talian! Menghabiskan terlalu banyak masa bermain Texas Hold’em tidak sihat. Mengetahui rahsia poker dalam talian dan menjalankan perniagaan adalah perkara yang baik, tetapi tidak sepanjang masa. Beberapa pemain poker melupakan kehidupan peribadinya dan menggabungkan keseronokan dengan kesakitan. Mereka ketagih bermain poker dalam talian pada tahap yang tinggi sehingga mereka menghabiskan hari di depan komputer. Mereka merokok dan lupa untuk bersenam. Mereka menjadi sangat letih sehingga mereka mula melakukan kesilapan dan kehilangan wang. Selepas itu semuanya turun. Jadi, jangan terbawa-bawa semasa bermain Texas Hold’em!

Sekarang anda sudah tahu tempat bermain Texas Hold’em (yang bermaksud dalam talian kerana lebih banyak membantu dengan cara ini) dan kerana anda juga telah menemui beberapa rahsia poker dalam talian, anda boleh mula bermain dan selamat. Texas Hold’em bukanlah permainan yang mudah, tetapi dengan bimbingan yang tepat dan mempelajari ciri-ciri intrinsiknya, seseorang dapat menghasilkan banyak wang dan sedikit risiko ketika melakukannya. Poker dalam talian boleh menjadi menyenangkan dan menguntungkan jika dilakukan dengan betul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.