Sekilas Hidup Tanpa Rakeback

Bagi orang poker dalam talian anda di dunia yang tidak tahu apa itu rakeback, izinkan saya untuk mengizinkan anda untuk mengetahui. Ini adalah jurang antara penyelesaian untuk mendapatkan emas. Mungkin anda tidak menyedari bahawa anda akan menyelesaikan lebih kurang. Inilah tempat saya tinggal. Rake mungkin merupakan ‘komisen’ atau komisen yang dikenakan oleh laman poker (dan tetap permainan) untuk setiap tangan. Ia diambil terus dari cerek anda, terus sehingga pemenang tangan mereka mempercepat kemenangan mereka. Rake ini mempunyai kecenderungan berbeza antara £ .50 dan £ 3.00 setiap hari. Ini adalah cara banyak bilik poker menghasilkan wang mereka kerana, anda mungkin sudah tahu, pemain bermain antara satu sama lain dan mungkin bukan rumah.

Rakeback adalah alat insentif bahawa bilik poker ini menyediakan perkongsian afiliasi Mega888mw. Melalui afiliasi tersebut bersama dengan sub-afiliasi, dan strategi pengiklanan mereka yang kompetitif untuk memperoleh lebih banyak pemain, bilik poker akan membolehkan afiliasi itu menarik minat orang yang mempunyai Rakeback 30% (biasa). Ini berikutan pemain dapat menghasilkan $ 1000 pada MGR (Pendapatan Kasar Bulanan), dan bukannya mencium wang itu selamat tinggal selama-lamanya, afiliasi yang dilampirkan pemain akan memberi mereka 30% pulangan sebagai pembayaran rakeback bulanan. Ini adalah cara lain untuk menambah dolar untuk kemenangan anda. Ini benar-benar pendapatan $ 300 lagi yang anda juga tidak perasan.

Sekarang setelah kita mengetahui apa itu rakeback, dan dengan cara yang benar-benar mungkin, saya mesti membolehkan anda menemui cara anda meletakkan kedua tangan di atasnya. Anda mesti mencari laman afiliasi terlebih dahulu yang menarik perhatian anda. Ini biasanya ditentukan bukan pada warna yang sangat di halaman mereka, tetapi dengan tepat apa yang mesti mereka berikan kepada anda. Jenis promosi bulanan yang mana yang mereka tawarkan? Jenis bonus apa yang mereka tawarkan? Seberapa pantas program perkhidmatan pelanggan mereka? Berapa seketika pembayaran bulanan anda? Mungkinkah maklumat anda di laman web mereka sah dan boleh dipercayai? Ini semua item yang dapat anda ketahui dengan mudah setelah anda mula melihatnya setelah pengoptimuman mesin pencari kegemaran anda. Sebaik sahaja anda memilihnya, anda mesti menggunakan pautan belakang mereka untuk laman web pilihan seseorang dan kemudian mematuhi arahan terutamanya. Bilik-bilik poker suka terus menyimpan wang mereka, sehingga mereka dapat membuat sesuatu yang agak membosankan dan rumit untuk memastikan prosedur dilakukan dengan betul. Pada masa anda mendaftar, cukup bermain dan rasakan jurangnya. Tumbuh di meja dan kemudian selamat datang, dengan tangan terbuka, jadi wang tunai tambahan menjadi milik anda.

Kehadiran dengan poker sangat bagus. Kehidupan bersama rakeback jauh lebih baik. Sebaik sahaja anda mula mendapatkan garisan semula, anda akan tertanya-tanya apa yang paling anda buat kali ini tanpa. Cinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.